Böda gästhamn - Böda

Telefon: 070-753 40 61

Böda hamn är en liten gemytlig hamn på norra Ölands ostkust. Det är en gammal fiskehamn som idag till största delen fungerar som gästhamn med plats för 25 båtar. Hamnen är mycket populär bland besökare med husbil. Säsongen 2007 hade man 274 gästnätter med fritidsbåtar och 529 gästnätter med husbilar.

I närheten finns Böda Ekopark, ett annorlunda skogslandskap med en rik kulturhistoria. Du kan både cykla och vandra i Ekoparken. Bödas långa sandstränder lockar till bad och det kanske finns möjlighet att träffa vänner som campar någonstans i närheten.

Sommaren 2008 kommer Böda marknad att anordnas i hamnen.

Service

I hamnen finns vatten, el, toalett, dusch och tvättstuga. Du kan tanka grön diesel och det finns möjlighet att fylla på/köpa gasol i närheten.

Hamnen har också fiskrökeri med affär samt café/restaurang. Inom några hundra meter finns service i form av mataffär, postlåda, bageri och café, ombud för apotek och systembolag, bussförbindelse, lekplats med mera.

Har du goda vänner med husbil?

Då kan ni ses i Böda hamn. Hamnarna är populära övernattningsplatser för besökare med husbil och vi satsar på att kunna erbjuda samma service för besökare med husbilar som med båtar.

Kontakt

Gästhamnsvärd är Tore Jonsson, 070-753 40 61

Källa: Borgholm Energi – www.borgholmenergi.se

Text uppdaterad: 2013-04-29

Telefon: 070-753 40 61
Dela med vänner:
Annons

Relaterade händelser