Sonjas Camping och Stugor - Sandby

Ort: Sandby
Adress: John Emils gata 43, 387 73 Löttorp
Telefon: 0485-232 12, 070-343 54 95

På norra Öland, som alltid ligger högt i toppen på solligan, ligger några av Ölands längsta och bästa sandstränder. Här finner ni också Sonjas Camping och Stugor, den lugna och sköna femstjärniga familjecampingen som har något för de flesta, gammal som ung.

Campingområdet består av stora fina gräsytor med lummiga avgränsningar. I anslutning till receptionen finner du en restaurang med pizzeria, gatukök och café. Här finns också minilivs och ett poolområde med två pooler, varav en är en liten babypool samt Jacuzzi.

På området finns tre serviceanläggningar. I centrumanläggningen hittar ni bl.a. barnens eget servicerum, med duschar och små bilbadkar som är anpassade efter barnens krav och önskemål. Här duschar barn under 10 år gratis.

Här hittar ni också ny stor tvättstuga, gästkök, TV-rum och lekrum. Diskmöjlighet, toaletter och duschar finns vid samtliga serviceanläggningar. Vi har dessutom 6 familjerum med dusch och toalett, varav två är handikappanpassade.

Aktivitetshus

I aktivitetshuset ordnar lekledaren under högsäsong aktiviteter för barn, exempel kan vara sagoläsning, pingis, fotbollsturnering, minidisko, film, kubbturnering.

Villa Skarpåker 10-12 personer

Villa Skarpåker är en stor välutrustad ”året-runt-villa” som kan (förutom perioden 2 juli – 6 augusti) hyras för en weekend eller enstaka dagar. Ett bra val för såväl familjer som gruppresor och minikonferenser.

I direkt anslutning till campingen finns goda möjligheter till både promenader och cykelturer. Lummiga skogsmiljöer, vackra strandängar och ett fågelskyddsområde lockar med sin närhet. Lite längre bort, men fortfarande nära, ligger Trollskogen, Thujabeståndet, Skäftekärr med järnåldersbyn och Byrums raukar för att bara nämna några av alla populära besöksmål. Passa också på att besöka oss under våren när orkidéerna blommar och fåglarna sjunger sina vårsånger och på hösten när havsvattnet fortfarande är varmt och bären mognat.

Hjärtligt välkomna till en skön och avstressande semester önskar
Sonja med personal

För mer information besök vår hemsida:
www.sonjascamping.se

Övrigt

Restaurangen har öl- och vinrättigheter.

Öppet

Campingen är öppen mellan 29 April – 3 Oktober 2022.

Text uppdaterad: 2022-06-15

Ort: Sandby
Adress: John Emils gata 43, 387 73 Löttorp
Telefon: 0485-232 12, 070-343 54 95
Dela med vänner:
Annons

Relaterade händelser